Rex4kurulum ve kullanımı - Sanal Pilot (Sanal Havacılık Dünyası)

Haberler

Sanal Pilot (Sanal Havacılık Dünyası)

Sanal Pilotların Buluşma Noktası

24 Şubat 2017 Cuma

Rex4kurulum ve kullanımı


Merhaba sanal pilot arkadaşlarım. Bu makalemde sizlere Rex4 nasıl kurulduğunu ve nasıl kullanıldığını basit bir şekilde anlatamaya çalışacağım. Hadi başlayalım.

Rex4 ü setup.exe dosyasını tıklayarak bilgisayarımıza kuruyoruz. Nereye kurulduğu çok önemli değil. Ardından uygulamayı çalıştırıyoruz. Uygulamanı sağ üstünde bulunan bulunan ayarlar kısmına tıklıyoruz.Ayarlar kısmı resimde bulunan farenin sağ kısmında ki yerde bulunuyor. Burayı tıkladıktan sonra aşağıda ki ekran gelecektir.

Sol tarafta bulunan kısma hangi simülasyon varsa onun dosya yolunu browse butonlarını kullanarak tanıtıyoruz. Sağ kısmında bulunan yerlerde ise texture kalitelerini belirliyoruz. Kaydediyoruz. Ardından aşağıda ki gibi bir ekran gelecektir.

Bu ekranda dilediğiniz gibi bulutları taxi yollarını su efektlerini güneş efektlerini seçebiliyoruz.Eğer komple bir tema oluşturduktan sonra kurmak isterseniz sağ üst kısımda bulunan add to theme butonuna tıklıyoruz. Eğer ki tek tek ben elle yükleyeceğim diyorsanız yeşil buton olan Install tuşuna basıyoruz. Ardından size bir uyarı gelecektir. Uçmak istiyor musunuz diye. Eğer işiniz bittiyse ok diyebilir ve otomatik olarak simulasyonu çalıştırabilirsiniz. Ama yok ben başka değişiklikler yapmak istiyorum diyorsanız gelen ekranda hayırı tıklayıp tek tek kurulum yapabilirsiniz.Aklınıza takılan bir yer olursa yorum ile ulaşın yardımcı olmaya çalışırım. Kırımsız uçuşlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder